Start budo-seizoen 2021-2022: "Black Eagle Fully Charged!"

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

September komt eraan en dat betekent dat het nieuwe budo-seizoen van start gaat bij Black Eagle... We willen er een echte welkomstmaand van maken voor nieuwe én trouwe leden, vandaar alvast deze communicatie om het één en ander aan te kondigen.

Black Eagle wil vanaf september "fully charged" gaan, of beter gezegd: ons stilaan meer en meer voorbereiden op een normale clubwerking na corona. Dit brengt een aantal belangrijke veranderingen met zich mee, die we graag hieronder verder toelichten...

1. Welkomstgeschenk voor nieuwe en trouwe leden

Elk lid dat in september zijn/haar maandgeld effectief betaalt, krijgt van de club een mooi welkomstgeschenk: een badge van zijn/haar afdeling voor op de kimono.

We willen hiermee tonen dat we 1) de keuze voor onze club oprecht waarderen en 2) trouw willen belonen.

2. Centraal register voor inschrijvingen, graden en stagepunten

De witte boekjes verdwijnen definitief en worden vervangen door een centraal register waarin de inschrijvingsdata, graden (= gordels en baretten) en stagepunten bijgehouden zullen worden door Arno en Karina.

We nemen deze verantwoordelijkheid uit handen van de leden om twee belangrijke redenen: 1) momenteel raken te veel leden hun witte boekjes kwijt, waardoor ook heel wat belangrijke gegevens verloren gaan en het niet altijd duidelijk is of het lid voldoende stagepunten heeft om het examen voor een hogere gordel af te mogen leggen, 2) ook het examineren verloopt op deze manier veel makkelijker omdat alle gegevens ten allen tijde beschikbaar en onmiddellijk op te vragen zijn door onze leraars/assistenten.

3. Nieuwe trainingsuren voor de Kung Fu Eagles

Omdat we ons volwassenenaanbod steeds verder ontwikkelen en uitbreiden (bv. recent nog met thematische trainingen), worden vanaf september ook de trainingsuren voor onze Kung Fu Eagles aangepast. Concreet:

- Woensdag: training van 19 uur 30 tot 21 uur.
- Zaterdag: training van 11 uur 30 tot 13 uur.

Ziezo, wij hopen dat jullie er net zo klaar voor zijn als wij en zijn alvast van plan om er "vollenbak" in te vliegen!

Sportieve groeten en tot in onze Black Eagle Dojo!

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle

P.S.: Bij deze ook een handige infograph om het geheel wat overzichtelijker te maken...

Start budo-seizoen 2021-2022: "Black Eagle Fully Charged!"

Categorie

Klaar voor jouw eerste (proef)les?

Vraag jouw eerste GRATIS (proef)les nu aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Black Eagle News