De Black Eagle Challenge 2022: hoe en wat?

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Binnenkort is het (eindelijk) weer zover! Op zondag 27 november organiseren voor het eerst sinds lange tijd opnieuw onze Black Eagle Challenge in het sportcomplex De Bres.

Concreet zullen we daar gedurende een hele namiddag kung fu-voorstellingen geven (zowel individueel als in groep) en dit voor een groot publiek. Het geeft je dus de unieke kans om jezelf eens te overwinnen (vandaar de naam "Challenge") en eens aan familie en vrienden te tonen welke technieken je reeds onder de knie hebt. 

Traditiegetrouw staan de gewone lessen in de maand november volledig in het teken van dit evenement (d.w.z. "repeteren geblazen!"), maar daarnaast voorzien we ook een aantal extra lessen om ervoor te zorgen dat alle demo's zo goed mogelijk ingeoefend zijn. 

Wanneer voorzien we deze extra lessen?

  • Donderdag 10 november 2022 van 18 uur tot 19 uur (Dragons) en van 19 uur 30 tot 21 uur (Eagles)
  • Zondag 13 november 2022 van 10 uur tot 11 uur (Dragons) en van 11 uur 30 tot 13 uur (Eagles)
  • Vrijdag 18 november 2022 van 18 uur tot 19 uur (Dragons) en van 19 uur 30 tot 21 uur (Eagles)
  • Zondag 20 november 2022 van 10 uur tot 11 uur (Dragons) en van 11 uur 30 tot 13 uur (Eagles)
  • Vrijdag 25 november 2022 van 18 uur tot 19 uur (Dragons) en van 19 uur 30 tot 21 uur (Eagles)

Praktisch

Een deelname aan de Challenge is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden. Alle extra lessen die je meedoet ter voorbereiding van de Challenge, tellen immers ook mee voor je volgende examen (en dit voor dezelfde prijs). Daarnaast levert deelname je een extra stagepunt op, wat ook weer interessant is naar je volgende examen toe...

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar Kung Fu Eagles die het zouden zien zitten om de voorbereiding van groepsdemonstraties bij de kinderen voor te bereiden. Zij die zich hiervoor opgeven, worden beloond met één extra stagepunt bovenop het stagepunt dat men reeds krijgt voor deelname aan de Challenge. Niet twijfelen dus!

Wil je graag deelnemen? Geef dan een seintje aan onze lesgevers of aan Arno en/of Karina.

Opgelet:Het is de bedoeling dat wie zich opgeeft om mee te doen, ook effectief aanwezig is op deze lessen. Alleen zo kunnen gekozen scenario's ten gronde voorbereid worden.

Namens het bestuur van Black Eagle Halle

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle

Categorie

Klaar voor jouw eerste (proef)les?

Vraag jouw eerste GRATIS (proef)les nu aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Black Eagle News