Start nieuw budo-seizoen 2020-2021 op woensdag 2 september 2020

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Na een noodgedwongen opschorting in augustus omwille van het stijgende aantal coronabesmettingen, zijn we met Black Eagle Halle helemaal klaar om er weer vollenbak in te vliegen! Het is dan ook met gepaste trots dat wij vanaf woensdag 2 september 2020 onze Black Eagle Dojo opnieuw openen om er onze lessen te laten doorgaan. Het spreekt echter voor zich dat we de eerder genomen veiligheidsmaatregelen nog steeds in acht blijven nemen, er verandert dus voorlopig niets aan de regeling die van kracht was tijdens "The Rise of Black Eagle" in mei en juni.

Praktische afspraken
Aan de lesuren verandert voorlopig niets: de kinderen hebben les op woensdag van 18 uur tot 19 uur en op zaterdag van 10 uur tot 11 uur, terwijl de volwassenen les hebben op woensdag van 19 uur 30 tot 20 uur 30 en op zaterdag van 11 uur 30 tot 12 uur 30.
De kleedkamers, douches en toiletten zullen niet toegankelijk zijn voor publiek, om die reden vragen we dat iedereen reeds in sportkledij naar de les komt (zoals in mei en juni reeds het geval was). Eventuele andere spullen kunnen onder toezicht achtergelaten worden in de kampai.
De kampai (bar) blijft voorlopig gesloten, aangezien we niet kunnen voldoen aan de regels rond social distancing die voor de horeca gelden.
Ouders die zoon- of dochterlief naar de les brengen, kunnen tijdens de les niet in de dojo blijven. Zij worden vriendelijk verzocht zich terug naar huis te begeven of buiten te wachten.
Wie ziek is of zich niet goed voelt, komt niet naar de les. Het spreekt voor zich dat we hierop zeer streng zullen toekijken en iedereen naar huis sturen die zich in deze situatie bevindt. Geen uitzonderingen!
Onze lesgevers en medewerkers zullen een mondmasker dragen, indien je dit wenst kan je eveneens een mondmasker dragen om naar de les te komen. Dit is echter geen verplichting.

Administratie
De oranje trainingsboekjes en witte bondpaspoorten worden afgegeven in onze kampai en in bewaring gehouden door onze medewerkers Arno Pirolo en/of Karina Moerenhout. Deze blijven in bewaring zolang de veiligheidsmaatregelen van kracht zijn en worden dus niet teruggegeven op het einde van de les.

Leden die hun lidgeld van de maand september moeten betalen (bij deelname aan de lessen), worden verzocht dit via overschrijving te doen op onze bankrekening via het nummer BE09 7341 2617 2757 en een bewijs van betaling af te geven in onze kampai.
Leden die hun lidgeld van de maand juni nog niet betaalden betalen (bij deelname aan de lessen), worden verzocht dit via overschrijving te doen op onze bankrekening via het nummer BE09 7341 2617 2757 en een bewijs van betaling af te geven in onze kampai.
Onze medewerkers zullen controleren of je nog actief lid bent, rekening houdend met de periodes van herinschrijving die voor heel wat leden inmiddels opgeschoven werd. Op onze vraag heeft de federatie de geschiktheidsperiode immers met twee maanden verlengd, waardoor de data in de witte bondpaspoorten naar alle waarschijnlijkheid niet meer kloppen. Je geschiktheid wordt sowieso gecontroleerd in de dojo, maar wie dit graag zelf al wil weten mag steeds een mailtje sturen naar onze voorzitter (jurgen.braeckmans@gmail.com) of onze secretaris (arno.pirolo@hotmail.com). Het is immers heel belangrijk dat je ingeschreven en sportverzekerd bent!
Wij hopen jullie in de meest veilige omstandigheden te mogen ontvangen!

Afspraak woensdag 2 september in Black Eagle Dojo!

Met vriendelijke groeten

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle