The Rise of Black Eagle Dojo - Hervatten lessen vanaf 10 juni 2020

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles
 
De kogel is door de kerk! Door de nieuwe versoepelde maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad kunnen wij vanaf woensdag 10 juni onze Black Eagle Dojo opnieuw openstellen om er onze lessen te laten doorgaan. Het spreekt echter voor zich dat we de eerder genomen veiligheidsmaatregelen nog steeds in acht blijven nemen, alsook dat er een aantal toegevoegd zullen worden aan ons plan van aanpak. 
 
Praktisch
 
- Aan de lesuren verandert voorlopig niets
- We komen voortaan niet meer samen op het basketbalveld van JC Stroppen, maar wel in onze Black Eagle Dojo.
- Indien er zich meer dan 20 deelnemers aandienen, wordt de les niet in de dojo gegeven maar verplaatsen we ons alsnog naar de terreinen van JC Stroppen.
- De kleedkamers, douches en toiletten zullen NIET toegankelijk zijn voor publiek, om die reden vragen we dat iedereen reeds in sportkledij naar de les komt (zoals nu reeds het geval is). Eventuele andere spullen kunnen onder toezicht achtergelaten worden in de kampai. 
- De kampai (bar) blijft gesloten. Onze medewerkers zullen echter wel aanwezig zijn om de ledenadministratie te doen en houden de oranje trainingsboekjes nog steeds bij tot het einde van het seizoen.
- Ouders die hun zoon of dochter naar de les brengen, kunnen tijdens de les NIET in de dojo blijven. Zij worden vriendelijk verzocht zich terug naar huis te begeven of buiten te wachten.
- Wie ziek is of zich niet goed voelt, komt NIET naar de les. Het spreekt voor zich dat we hierop zeer streng zullen toekijken en iedereen naar huis sturen die zich in die situatie bevindt. GEEN UITZONDERINGEN!
- Leden die hun lidgeld voor de maand maart reeds betaalden, hoeven voor juni geen lidgeld meer te betalen.
- Leden die hun lidgeld voor de maand maart nog niet betaalden, worden verzocht dit via overschrijving te doen op onze bankrekening (BE09 7341 2617 2757) en een bewijs van betaling af te geven in onze kampai.
- Leden die hun lidgeld voor de maand juni nog niet betaalden, worden verzocht dit via overschrijving te doen op onze bankrekening (BE09 7341 2617 2757) en een bewijs van betaling af te geven in onze kampai.
 
Wij hopen jullie in de meest veilige omstandigheden te mogen ontvangen!
 
Afspraak nu woensdag 10 juni vanaf 18 uur op de parking van JC Stroppen.
 

Met vriendelijke groeten

 

Jurgen Braeckmans

Hoofdlesgever

Voorzitter Black Eagle Halle

 

Arno Pirolo

Secretaris Black Eagle Halle