Opnieuw opschorting lessen tot en met 31 augustus 2020

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles
 
Tegen de achtergrond van de stijgende coronacijfers heeft het bestuur op woensdag 28 juli in allerijl de koppen bij elkaar gestoken om te kijken welke invloed dit zou kunnen hebben op de inloop van het nieuwe budo-seizoen in augustus.
 
Wij zijn van mening dat, gezien de onzekere toestand waarin we ons op dit moment bevinden, de veiligheid van onze leden, medewerkers en sympathisanten moet voorop staan. We hebben dan ook besloten dat we onze verantwoordelijkheid ten volle willen opnemen en de lessen voorlopig niet zullen laten doorgaan tot en met 31 augustus 2020. In de derde week van augustus zullen we de situatie opnieuw evalueren en bekijken of het eventueel mogelijk zou zijn om in september opnieuw volwaardig op te starten. Uiteraard zal er op dit moment opnieuw een communicatie uitgestuurd worden.
 
Het zal echter afwachten worden welke concrete maatregelen er nog zullen volgen vanwege de Nationale Veiligheidsraad en de lokale veiligheidscel. Het enige wat we op dit moment met zekerheid kunnen zeggen, is dat er geen zekerheden meer zijn...
 
Hou het veilig, zorg voor elkaar en aarzel vooral niet ons te contacteren wanneer er vragen zijn.
 
Met vriendelijke groeten
 
Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle
 
Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle