Compensatieregeling Black Eagle Halle

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

We hebben er reeds een aantal keer over gecommuniceerd, maar nu staat ze eindelijk in de steigers: onze Black Eagle-compensatieregeling!

Omdat velen onder jullie toch voor geruime tijd hun favoriete sport hebben moeten missen, besloten we dat het hoog tijd werd om jullie toch op de één of andere manier te compenseren. De Stad Halle voorzag daarnaast een coronanoodfonds voor de verenigingen, waaruit ook Black Eagle Halle een mooi bedrag toebedeeld kreeg. Beide zaken werden bij elkaar opgeteld en we kwamen tot de conclusie dat het een goed idee zou zijn om dit bedrag in onze gehavende clubkas te stoppen, maar dat het daarentegen een nog beter idee zou zijn om deze middelen terug te laten vloeien naar onze leden.

Het bestuur stak de koppen bij elkaar en werkte daarop een duidelijke compensatieregeling uit. Concreet:

- Toepassingsgebied: voor iedereen die Black Eagle-lid was in de periode van 3 maart 2020 t.e.m. 3 maart 2021. De lijst van de leden in kwestie is beschikbaar bij het bestuur.
- Je wil de lessen hervatten en moet je dus opnieuw inschrijven. Onze medewerkers zullen je hierover aanspreken op het moment dat dit moet gebeuren.
- In plaats van de gebruikelijke € 45,00 betaal je slechts € 20,00 (de overige € 25,00 wordt bijgelegd vanuit onze clubkas). Je betaalt dit bedrag zo snel mogelijk cash of via overschrijving op onze bankrekening (BE09 734 126 172 757) met vrije mededeling "inschrijving - naam en voornaam".

Bijkomende opmerkingen:

- Het bedrag van €20,00 of €25,00 is niet opeisbaar! Dit wil zeggen dat wanneer je de lessen niet wenst te hervatten en je je dus niet opnieuw inschrijft, je ook geen recht hebt op de compensatie.

- Nieuwe leden en leden die voor de toepassingsperiode lid waren en zich nu wensen in te schrijven vallen niet onder de compensatieregeling. Zij betalen dus het gewone inschrijvingsgeld van € 45,00.

Met vriendelijke groeten

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle