!‼️ Belangrijk bericht voor onze leden !‼️

Beste leden,

We kunnen er de laatste dagen niet meer naast kijken: de coronacijfers blijven maar stijgen en het risico op besmetting neemt steeds verder toe.

Het bestuur van Black Eagle Halle wil daarom teruggrijpen naar de aanpak die we hanteerden bij het begin van de lockdown: evalueren en dicht op de bal spelen... Dinsdag 13 oktober 2020 richten we een crisisvergadering in waarop zal bekeken worden of het 1) wenselijk is onze werking in haar huidige vorm verder te garanderen en 2) wat er nu op korte termijn moet gebeuren en/of mogelijk is.

Wij beseffen dat het risico op een sluiting en opschorting van de lessen niet uitgesloten kan worden, wat niet wil zeggen dat dit reeds beslist beleid is. Wat wel zeker is, is dat we er als club alles aan willen doen om de veiligheid en gezondheid van onze leden zoveel mogelijk te waarborgen... Dit is nu zonder twijfel onze eerste en enige prioriteit.

Van zodra er een beslissing genomen is, worden jullie hiervan uiteraard op de hoogte gebracht via de gebruikelijke kanalen. Hou dus zeker je mailbox, onze facebookpagina en onze website in de gaten!

Met vriendelijke groeten,

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle