Nieuws

Deze pagina werd speciaal voor de leden, initiators en instructeurs van Black Eagle HALLE / Belgium gecreëerd. Op deze pagina vind je de laatste nieuwtjes en informatie voor onze leden, ouders, vrienden, of geïnteresseerden van de club.

Volg Black Eagle Halle nu ook op Instagram!

Beste leden en sympathisanten

Omdat we bij Black Eagle graag met onze tijd meegaan, hebben we nu ook een Instagram account gelanceerd!

Wie ons graag wil volgen, hoeft ons alleen maar even op te zoeken en op "volgen" te drukken. Het account heet "blackeaglehalle", maar is ook te vinden onder de naam "Black Eagle Martial Arts".

Onze mascottes zoeken een naam!

Beste Kung Fu Dragons

Jullie hebben ze waarschijnlijk al in onze kampai zien zitten... Onze enige echte Black Eagle-mascottes!

Deze mascotte is een idee en ontwerp van bestuurslid Karina Moerenhout (waarvoor onze dank), die de poppen zelfs wist te voorzien van een volledige Black Eagle-uitrusting. Het enige wat ze nog niet hebben, is een naam...

Communicatiekanalen Black Eagle Halle

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Onze club draagt een goede communicatie naar onze leden toe hoog in het vaandel, vandaar willen we jullie dan ook nog eens ter opfrissing informeren over de bestaande communicatiekanalen die we gebruiken. Zo ben je steeds mee met alle belangrijke informatie rond de lessen, betalingen, activiteiten die vanuit de club georganiseerd worden, etc.

Hou volgende kanalen op regelmatige basis in de gaten:

Gebruik kleedkamers + achterlaten waardevolle spullen

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Inzake het gebruik van de kleedkamers willen wij jullie graag meedelen dat beide kleedkamers maximum 15 minuten gebruikt mogen worden. We volgen hiermee de nieuwe coronarichtlijnen van Sport Vlaanderen.

Daarnaast zouden we ook willen oproepen geen waardevolle spullen achter te laten in de onbeheerde kleedkamers... Je geeft ze in plaats daarvan beter af in de kampai. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Namens het bestuur van Black Eagle Halle

Verkoop Black Eagle-kledij

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

September komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor onze Black Eagle Kledijverkoop! In 2021 bieden we opnieuw onze traditionele zwarte Black Eagle T-shirt met witte opschriften aan.

Een T-shirt kost € 15,00 en bestellen kan door het bijgevoegde bestelformulier in te vullen en samen met het verschuldigde bedrag binnen te brengen in onze Black Eagle Dojo (formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze kampai). De levering vindt plaats in de loop van november.

Start budo-seizoen 2021-2022: "Black Eagle Fully Charged!"

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

September komt eraan en dat betekent dat het nieuwe budo-seizoen van start gaat bij Black Eagle... We willen er een echte welkomstmaand van maken voor nieuwe én trouwe leden, vandaar alvast deze communicatie om het één en ander aan te kondigen.

Black Eagle wil vanaf september "fully charged" gaan, of beter gezegd: ons stilaan meer en meer voorbereiden op een normale clubwerking na corona. Dit brengt een aantal belangrijke veranderingen met zich mee, die we graag hieronder verder toelichten...

Hervatten lessen vanaf zaterdag 24 juli 2021

Beste leden

Daar wij geen weet hebben van nieuwe besmettingen en het contacttracingcenter ons liet weten dat we als laag risico worden beschouwd omwille van onze strenge coronamaatregelen, zien we geen reden om onze club na woensdag 21 juli nog verder gesloten te houden.

Wij kunnen jullie dus meedelen dat de lessen zullen hervatten vanaf zaterdag 24 juli 2021!


Met vriendelijke groeten en hou het veilig

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Opschorting lessen en sluiting dojo t.e.m. woensdag 21 juli 2021

Beste leden

Wij zien ons verplicht om onze werking voorlopig op te schorten en de dojo te sluiten tot en met woensdag 21 juli 2021.

Spread the word! - Black Eagle zoekt nieuwe leden!

KUNG FU EAGLES - Vanaf 12 jaar tot ...

Ben je ouder dan 12 en op zoek naar een leuke sport? Dan is kung fu misschien wel iets voor jou!
Black Eagle Halle heeft een ruim aanbod zowel gericht op krijgskunst als op zelfverdediging en is nu uitzonderlijk ook tijdens de zomermaanden open... Wacht dus niet langer en grijp je kans!
Interesse? Breng gerust een bezoekje aan onze Black Eagle Dojo (Brusselsesteenweg 208, 1500 Halle) en neem deel aan een gratis proefles!

Versoepelingen vanaf zaterdag 12 juni 2021

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Hoera, er zijn nieuwe versoepelingen voor de sportclubs! Uiteraard opent dit ook voor ons gunstige perspectieven...

Lesverloop en registratie

Pagina's