Welkom

Van harte welkom op de website van Black Eagle Halle!

The Rise of Black Eagle Halle

Hervatten van de lessen vanaf zaterdag 23 mei 2020

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Vorige week besloot de Nationale Veiligheidsraad dat sportclubs hun werking deels opnieuw konden hervatten, zij het indien ze de mogelijkheid zien om buitensport te organiseren met een beperkte groep.

Uiteraard is dit gegeven ook Black Eagle Halle niet ontgaan... Diezelfde avond nog werd in allerijl een bestuursvergadering samengeroepen, waarop bekeken werd waar onze mogelijkheden liggen in dit verhaal. Na lang en diepgaand overleg besloten we om er 100 % voor te gaan en de lessen opnieuw te hernemen, meer bepaald op de terreinen van JC Stroppen aangezien onze Black Eagle Dojo nog steeds gesloten moet blijven. We stelden hiervoor een gedetailleerd plan van aanpak op dat jullie trouwens kunnen terugvinden in de bijlage, aangezien we hierin zo transparant mogelijk willen zijn naar jullie toe.

In een notendop: er zou enkel les gegeven worden aan een groep van maximum 20 personen, indien zich toch meer deelnemers zouden aanbieden wordt de groep alsnog opgesplitst in twee kleinere groepen. In dat geval zal de ene groep les krijgen aan de rechterkant van het terrein, terwijl de andere groep begeleid zal worden aan de linkerkant van het terrein. Deze lessen zullen zonder lichamelijk contact verlopen tussen de deelnemers onderling en zullen zich vooral concentreren op traditionele oefeningen waarvoor geen direct contact vereist is. Verder voorzien we eveneens een centraal aanmeldingspunt (onze MAD-car), alwaar mondmaskers, handgel en een EHBO-set ter beschikking zullen zijn. Uiteraard zal er ook hier ten allen tijde rekening gehouden worden met de ingevoerde afstandsregels en zullen onze medewerkers erop toezien dat hier geen samenscholingen ontstaan. Indien er les gegeven wordt aan meerdere groepen na elkaar zal ervoor gezorgd worden dat deze groepen elkaar niet kruisen door gebruik te maken van een shiftensysteem.

Met dit plan op zak trok onze secretaris naar het stadsbestuur, waarop zij op hun beurt hun fiat gaven. Dit impliceert dat we vanaf zaterdag 23 mei 2020 onze buitenlessen officieel kunnen opstarten.

Praktisch

 • De Kung Fu Dragons (kinderen) trainen op zaterdag van 10 uur tot 11 uur en op woensdag van 18 uur tot 19 uur.
 • De Kung Fu Eagles (volwassenen) trainen op zaterdag van 11 uur 30 tot 12 uur 30 en op woensdag van 19 uur 30 tot 20 uur 30.
 • Locatie: basketbalveld van JC Stroppen.
 • Leden die wensen deel te nemen melden zich eerst aan bij onze Mobiele Administratie Desk (MAD), zodat we de groepsgrootte voldoende kunnen overschouwen. Het trainingsboekje wordt in een daartoe voorziene box gedeponeerd en voor de rest van de lesperiode bijgehouden door onze medewerkers.
 • Leden die hun lidgeld voor de maand maart reeds betaalden, hoeven voor juni geen lidgeld meer te betalen.
 • Leden die hun lidgeld voor de maand maart nog niet betaalden, worden verzocht dit via overschrijving te doen op onze bankrekening (KBC IBAN BE09734126172757 en een bewijs van betaling af te geven aan onze MAD.
 • Leden die een mail toegestuurd kregen om hun jaargeld (€ 45,00) te betalen, worden verzocht dit eveneens via overschrijving af te handelen volgens dezelfde werkwijze.
 • Toeschouwers worden helaas niet toegelaten tot het lesterrein, zodat eventuele samenscholingen vermeden kunnen worden. Ouders die hun kroost komen afzetten wordt verzocht terug huiswaarts te keren of plaats te nemen in hun voertuig tot het einde van de les. Veiligheid voor alles!
 • Op elk moment wordt het houden van 1,5 meter afstand gerespecteerd, zowel tijdens het aanmelden als tijdens de les.
 • Wie een mondmasker wil dragen, mag dit uiteraard doen. We voorzien zelf een aantal mondmaskers en handgel voor wie dit niet ter beschikking heeft, maar verplichten niemand om een mondmasker te dragen. Onze medewerkers aan de MAD zullen wel zelf een mondmasker dragen.
 • We hopen op een hoge opkomst, maar het spreekt voor zich dat niemand verplicht is om naar de les te komen indien je hier niet klaar voor bent. Niemand zal hiervoor "scheef" bekeken worden... ;-)
 • Wie ziek is of zich niet goed voelt, komt NIET naar de les. Het spreekt voor zich dat we hierop zeer streng zullen toekijken en iedereen naar huis sturen die zich in die situatie bevindt. GEEN UITZONDERINGEN!

Wij hopen jullie in de meest veilige omstandigheden terug te zien, zodat jullie samen met ons The Rise of Black Eagle Halle mee kunnen inzetten!

Afspraak nu zaterdag 23 mei vanaf 10 uur op de parking van JC Stroppen.

​Met vriendelijke groeten

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle


Naast de Kung Fu basistechnieken, -oefeningen, beenoefeningen, TAO's, ... kan je ook nog op een andere creatieve manier aan Kung Fu doen.
Hierbij enkele coole tekeningen die jullie kunnen inkleuren!

Kleur deze in en zet het resultaat hier gerust in een bericht op onze Facebookpagina! #blackeaglehalle #samentegencorona

Klik op onderstaande afbeeldingen om deze in PDF-formaat te downloaden.

Aankomende activiteiten

Van Tot
Black Eagle Zomerstage 2020 za, 30/05/2020 - 10:00 za, 30/05/2020 - 14:00
Black Eagle BBQ 2020 za, 20/06/2020 - 18:00 za, 20/06/2020 - 21:00
Workshop Ken Jutsu za, 27/06/2020 - 11:00 za, 27/06/2020 - 12:30
Geen afbeelding Eerste les nieuwe BUDO-seizoen 2020-2021 za, 01/08/2020 - 11:00 za, 01/08/2020 - 12:30

Home

In de kijker

TROOPER MEE VOOR BLACK EAGLE

en steun onze club! Hoe?

 1. Ga naar de Trooper pagina van Black Eagle Martial Arts Halle
 2. Hier vind je heel wat links naar webshops zoals
  • Collishop
  • Torfs
  • Booking.com
  • Collect & Go
  • Coolblue
  • ... en vele andere.
 3. Per aankoop die je via deze links doet, geven de webshops gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan onze club.
 4. Belangrijkste van al: Jij betaalt zelf niets extra en steunt onze club volledig gratis!

TIJDELIJK AANBOD!

Black Eagle T-shirts kunnen besteld worden tot en met zaterdag 28 maart 2020.
Download het bestelformulier: Klik hier.

Black Eagle regenjas € 8,-

Nieuwste foto's

laatste foto 1laatste foto 2laatste foto 3

 

Nieuwste video's

Meer video's te bekijken via Media - Video's

Black Eagle movies in the picture

Facebook