Welkom

Van harte welkom op de website van Black Eagle Halle!

Opschorting lessen en sluiting club t.e.m. 14 november 2020

Beste leden

De huidige situatie rond het stijgende aantal coronabesmettingen dwingt onze club tot het nemen van maatregelen... Wij zien ons dan ook verplicht om onze werking voorlopig op te schorten en de dojo te sluiten tot en met zaterdag 14 november.

Zowel de Vlaamse Regering als de stad Halle kondigen een verbod af op het beoefenen van indoor contactsporten (zoals kung fu) voor iedereen ouder dan 12 jaar. Dit betekent dat onze volwassenenafdeling sowieso zal moeten sluiten, al onze strenge veiligheidsmaatregelen ten spijt... Ook Kung Fu Dragons ouder dan 12 jaar zouden in dit geval niet meer mogen komen trainen, aangezien zij natuurlijk ook onder de regels van code oranje vallen.

Daarnaast is er nog een tweede aspect dat ons tot het nemen van deze beslissing gedwongen heeft... Het contacttracing center van de Zennevallei heeft ons nl. gebeld om te melden dat één van onze leden positief getest werd op corona... Gelukkig hebben we onze tracinglijst steeds zeer ernstig genomen en secuur opgevolgd, waardoor we perfect konden nagaan wie met de persoon in kwestie in contact kwam tijdens de lesmomenten van de afgelopen 7 dagen. Deze mensen werden reeds door ons verwittigd en zullen eerstdaags gecontacteerd worden door het contacttracing center voor verdere opvolging op basis van de lijsten die wij hen overgemaakt hebben. Wie door ons dus niet gecontacteerd werd, hoeft zich voorlopig dus ook geen zorgen te maken.

Het heeft geen zin ons te contacteren met vragen rond naar school gaan, werk, andere activiteiten... Wij zijn geen dokters en dus ook niet in staat om hierover een juist en gefundeerd oordeel te vellen. In dergelijk geval neem je dus best even contact op met je huisarts.

​Wat onze soepverkoop betreft, hebben we de toelating om deze toch in de bestaande take away-formule te laten doorgaan. Uiteraard zou dit reeds helemaal coronaproof georganiseerd worden en hebben we hiervoor ook de nodige voorbereidingen reeds getroffen. Wie dus soep besteld heeft, kan deze komen afhalen op de afgesproken datum en het afgesproken uur (dat nog doorgegeven zal worden de week voor het eerste afhaalmoment).

Voor wie zijn/haar lidgeld voor de maand oktober reeds betaald heeft, passen we dezelfde regeling toe als deze tijdens "The Rise of Black Eagle" in mei en juni. Het lidgeld wordt dus gewoon overgeheveld naar het moment dat de lessen hervatten.

Met vriendelijke groeten en hou het veilig

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle


Black Eagle T-Shirts TE KOOP

In de loop van Oktober 2020 zijn er opnieuw Black Eagle T-shirts te koop.
Bestellen kan tot en met zaterdag 31 oktober 2020.

Levering is voorzien in de loop van November 2020.

Download hier het bestelformulier


REMINDER: Black Eagle Soup Sale 2020

Beste leden, ouders, sympathisanten en allen die ons genegen zijn

Wij willen jullie graag bedanken voor de vele bestellingen die we intussen mochten ontvangen... 
Tenslotte doen we dit voor onze leden.

Elke vorm van steun, hoe klein of subtiel die ook mag zijn, stelt ons namelijk in staat om onze leden aan dezelfde voorwaarden les te kunnen blijven geven... Een goede opbrengst voor een dergelijke activiteit zorgt er bijvoorbeeld voor dat we het bedrag van onze lid- en jaargelden op hetzelfde niveau kunnen houden, hetgeen met een gebouw in eigen beheer en de daaraan verbonden kosten niet altijd even eenvoudig is. 

Wie echter nog geen soep besteld heeft en dit alsnog graag wil doen, mag zeker en vast nog een bestelling plaatsen.
Er wordt echter nog slechts één afhaalmoment voorzien: zaterdag 7 november 2020

Hoe bestellen?

 • Je brengt het ingevulde bestelformulier binnen in onze eigen Black Eagle Dojo en betaalt tezelfdertijd het bijhorende bedrag.
 • Of je geeft een seintje aan onze secretaris Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com, je stuurt eventueel het ingevulde bestelformulier mee via mail en betaalt het verschuldigde bedrag op onze bankrekening: BE09 7341 2617 2757 met vrije mededeling “soep 2020 - voor– en familienaam”.
 • Je krijgt een uur toegestuurd waarop je je bestelling kan komen afhalen op zaterdag 7 november.

!Opgelet: Bestellen is slechts mogelijk t.e.m. woensdag 28 oktober 2020 en bestellingen die niet betaald zijn op het moment van afhaling worden niet meegegeven!

Alvast bedankt voor jullie steun aan onze club! 

Aankomende activiteiten

Van Tot
Black Eagle Soup Sale 2020 za, 31/10/2020 - 10:00 za, 31/10/2020 - 12:30
Black Eagle Soup Sale 2020 za, 07/11/2020 - 10:00 za, 07/11/2020 - 12:30

Home

In de kijker

TROOPER MEE VOOR BLACK EAGLE

en steun onze club! Hoe?

 1. Ga naar de Trooper pagina van Black Eagle Martial Arts Halle
 2. Hier vind je heel wat links naar webshops zoals
  • Collishop
  • Torfs
  • Booking.com
  • Collect & Go
  • Coolblue
  • ... en vele andere.
 3. Per aankoop die je via deze links doet, geven de webshops gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan onze club.
 4. Belangrijkste van al: Jij betaalt zelf niets extra en steunt onze club volledig gratis!

TIJDELIJK AANBOD!

Black Eagle T-shirts kunnen besteld worden tot en met zaterdag 28 maart 2020.
Download het bestelformulier: Klik hier.

Black Eagle regenjas € 8,-

Nieuwste foto's

laatste foto 1laatste foto 2laatste foto 3

 

Nieuwste video's

Meer video's te bekijken via Media - Video's

Black Eagle movies in the picture

Facebook