Welkom

Van harte welkom op de website van Black Eagle Halle!

Spread the word! - Black Eagle zoekt nieuwe leden!

KUNG FU EAGLES - Vanaf 12 jaar tot ...

Ben je ouder dan 12 en op zoek naar een leuke sport? Dan is kung fu misschien wel iets voor jou!
Black Eagle Halle heeft een ruim aanbod zowel gericht op krijgskunst als op zelfverdediging en is nu uitzonderlijk ook tijdens de zomermaanden open... Wacht dus niet langer en grijp je kans!
Interesse? Breng gerust een bezoekje aan onze Black Eagle Dojo (Brusselsesteenweg 208, 1500 Halle) en neem deel aan een gratis proefles!

KUNG FU DRAGONS - 6 tot 12 JAAR

Ben je tussen 6 en 12 jaar oud en op zoek naar een leuke sport? Dan is kung fu misschien wel iets voor jou!
Black Eagle Halle heeft een ruim aanbod zowel gericht op krijgskunst als op zelfverdediging en is nu uitzonderlijk ook tijdens de grote vakantie open... Wacht dus niet langer en grijp je kans!
Interesse? Breng gerust een bezoekje aan onze Black Eagle Dojo (Brusselsesteenweg 208, 1500 Halle) en neem deel aan een gratis proefles!


Start budo-seizoen 2021-2022: "Black Eagle Fully Charged!"

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

September komt eraan en dat betekent dat het nieuwe budo-seizoen van start gaat bij Black Eagle... We willen er een echte welkomstmaand van maken voor nieuwe én trouwe leden, vandaar alvast deze communicatie om het één en ander aan te kondigen.

Black Eagle wil vanaf september "fully charged" gaan, of beter gezegd: ons stilaan meer en meer voorbereiden op een normale clubwerking na corona. Dit brengt een aantal belangrijke veranderingen met zich mee, die we graag hieronder verder toelichten...

1. Welkomstgeschenk voor nieuwe en trouwe leden

Elk lid dat in september zijn/haar maandgeld effectief betaalt, krijgt van de club een mooi welkomstgeschenk: een badge van zijn/haar afdeling voor op de kimono.

We willen hiermee tonen dat we 1) de keuze voor onze club oprecht waarderen en 2) trouw willen belonen.

2. Centraal register voor inschrijvingen, graden en stagepunten

De witte boekjes verdwijnen definitief en worden vervangen door een centraal register waarin de inschrijvingsdata, graden (= gordels en baretten) en stagepunten bijgehouden zullen worden door Arno en Karina.

We nemen deze verantwoordelijkheid uit handen van de leden om twee belangrijke redenen: 1) momenteel raken te veel leden hun witte boekjes kwijt, waardoor ook heel wat belangrijke gegevens verloren gaan en het niet altijd duidelijk is of het lid voldoende stagepunten heeft om het examen voor een hogere gordel af te mogen leggen, 2) ook het examineren verloopt op deze manier veel makkelijker omdat alle gegevens ten allen tijde beschikbaar en onmiddellijk op te vragen zijn door onze leraars/assistenten.

3. Nieuwe trainingsuren voor de Kung Fu Eagles

Omdat we ons volwassenenaanbod steeds verder ontwikkelen en uitbreiden (bv. recent nog met thematische trainingen), worden vanaf september ook de trainingsuren voor onze Kung Fu Eagles aangepast. Concreet:

- Woensdag: training van 19 uur 30 tot 21 uur.
- Zaterdag: training van 11 uur 30 tot 13 uur.

Ziezo, wij hopen dat jullie er net zo klaar voor zijn als wij en zijn alvast van plan om er "vollenbak" in te vliegen!

Sportieve groeten en tot in onze Black Eagle Dojo!

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle

P.S.: Bij deze ook een handige infograph om het geheel wat overzichtelijker te maken...


Communicatiekanalen Black Eagle Halle

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Onze club draagt een goede communicatie naar onze leden toe hoog in het vaandel, vandaar willen we jullie dan ook nog eens ter opfrissing informeren over de bestaande communicatiekanalen die we gebruiken. Zo ben je steeds mee met alle belangrijke informatie rond de lessen, betalingen, activiteiten die vanuit de club georganiseerd worden, etc.

Hou volgende kanalen op regelmatige basis in de gaten:

- Face-to-face communicatie in de dojo: belangrijke informatie wordt steeds meegedeeld tijdens de lessen en/of uitgehangen op onze prikborden in de kampai. Heb je vragen? Wend je dan tot onze lesgevers of kampaimedewerkers.

- Persoonlijke mails: alle informatie vanuit de club wordt steeds persoonlijk gecommuniceerd via mail naar elk lid.

- Onze website: www.blackeaglehalle.be, bevat ook steeds de laatste nieuwtjes.

- Onze nieuwsbrief: krijgt elk lid elke maand automatisch doorgestuurd.

- Onze Facebookpagina: "Black Eagle Martial Arts": www.facebook.com/blackeaglehalle, handig voor de ietwat "leukere" nieuwtjes en mooie fotoverslagen van onze lessen en activiteiten.

Het zou ons bijzonder veel plezier doen, mocht je ook even op "vind-ik-leuk" klikken wanneer je besluit om ze even te bezoeken...

- Onze Facebookgroepen: 

 • "Kung Fu Dragons van Black Eagle Halle": https://www.facebook.com/groups/111714198906711, bevat alle leuke en relevante informatie voor onze Kung Fu Dragons (kids). De leden kunnen hier ook zelf vragen stellen en/of berichtjes plaatsen.
 • "Kung Fu Eagles of Black Eagle Halle": https://www.facebook.com/groups/143163352415314, bevat alle leuke en relevante informatie voor onze Kung Fu Eagles (volwassenen). De leden kunnen hier ook zelf vragen stellen en/of berichtjes plaatsen.

Het zou ons bijzonder veel plezier doen, mocht je ook even op de knop "+ Lid worden" klikken wanneer je besluit om ze even te bezoeken. Wij aanvaarden deze aanvraag dan zo spoedig mogelijk.

- Ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/blackeaglehalle, louter ter ontspanning. Bevat geen belangrijke of relevante informatie over de clubwerking, wel toffe video's van onze activiteiten en lessen.

Omdat we graag met onze tijd meegaan, denken we momenteel ook na over de lancering van een Instagram-account. Meer info volgt later!

Namens het bestuur van Black Eagle Halle

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle


Gebruik kleedkamers + achterlaten waardevolle spullen

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

Inzake het gebruik van de kleedkamers willen wij jullie graag meedelen dat beide kleedkamers maximum 15 minuten gebruikt mogen worden. We volgen hiermee de nieuwe coronarichtlijnen van Sport Vlaanderen.

Daarnaast zouden we ook willen oproepen geen waardevolle spullen achter te laten in de onbeheerde kleedkamers... Je geeft ze in plaats daarvan beter af in de kampai. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Namens het bestuur van Black Eagle Halle

Jurgen Braeckmans
Hoofdlesgever
Voorzitter Black Eagle Halle

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle


Verkoop Black Eagle-kledij

Beste Kung Fu Dragons
Beste Kung Fu Eagles

September komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor onze Black Eagle Kledijverkoop! In 2021 bieden we opnieuw onze traditionele zwarte Black Eagle T-shirt met witte opschriften aan.

Een T-shirt kost € 15,00 en bestellen kan door het bijgevoegde bestelformulier (download via deze link) in te vullen en samen met het verschuldigde bedrag binnen te brengen in onze Black Eagle Dojo (formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze kampai). De levering vindt plaats in de loop van november.

Betalen via overschrijving kan uiteraard ook op het gekende rekeningnummer: BE09 7341 2617 2757 met vermelding "T-shirt".

Opgelet: bestellingen moeten ten laatste op zaterdag 30 oktober binnen zijn, teneinde onze levertermijn zoveel mogelijk te bewaken.

Hopelijk tot binnenkort...

Met vriendelijke groeten

Arno Pirolo
Secretaris Black Eagle Halle

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten gevonden.

Home

In de kijker

TROOPER MEE VOOR BLACK EAGLE

en steun onze club! Hoe?

 1. Ga naar de Trooper pagina van Black Eagle Martial Arts Halle
 2. Hier vind je heel wat links naar webshops zoals
  • Collishop
  • Torfs
  • Booking.com
  • Collect & Go
  • Coolblue
  • ... en vele andere.
 3. Per aankoop die je via deze links doet, geven de webshops gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan onze club.
 4. Belangrijkste van al: Jij betaalt zelf niets extra en steunt onze club volledig gratis!

TIJDELIJK AANBOD!

Black Eagle regenjas € 8,-

Nieuwste foto's

laatste foto 1laatste foto 2laatste foto 3

 

Nieuwste video's

Meer video's te bekijken via Media - Video's

Black Eagle movies in the picture

Facebook